E J E N   V I R A L

Cara Kami Jana Komisen 5 ke 6 Angka Melalui Produk Orang Lain

Pernah tak korang terpikir jadi agen produk orang lain je pun boleh jana income sampai 5 ke 6 angka dalam tempoh beberapa bulan je…Tak perlu jadi founder…Tak perlu jadi stokis!

Salam dan hai semua…Saya Adilah Ibrahim…Dan 2 orang jejaka dekat atas tu adalah rakan saya, Syahrul Johor dan Abdul Halim…Kami bertiga merupakan usahawan online sepenuh masa sejak beberapa tahun lepas.

Pada tahun 2018, kami bertiga telah membeli satu panduan cara dapatkan ribuan trafik tanpa FB Ads…Dari situlah kami mula berkenalan dan akhirnya sama-sama terjebak dalam bisnes affiliate (jadi agen online kepada produk milik orang lain)

Sebelum fokus pada affiliate, kami sebenarnya dah pun ada bisnes produk fizikal masing-masing…Ada yang jual produk kosmetik, kesihatan dan jugak barangan China…Tapi hampir kesemua bisnes tu kami stop buat lepas “jatuh cinta” dengan bisnes affiliate.

Macam Mana Boleh Terjatuh Cinta?

Kalau korang pernah jadi dropship / agen / stokis kepada founder-founder dekat Malaysia ni, korang mesti dah sedia maklum, bukan mudah kita nak dapat untung bersih 3-4 angka sehari!

Kita kena rajin layan whatsapp, tahan maki, uruskan pembelian, packing barang, pos barang dan banyak lagi kerje-kerja renyah lain.

Semua tu nampak gempak dan seronok je…Tapi hakikatnya teramatlah stress nak hadap hari-hari…Tapi apakan daya…Takde option lain yang lebih menarik…So terpaksa buat jugak…😭

Itu tak ambil kira lagi isu berperang dengan untung rugi main FB Ads…Buatnya rugi, memang stress berganda-ganda!

Sebab itu lah bila ada satu bisnes yang lebih masyuk dan mudah (iaitu affiliate), kami terus jatuh cinta dan fokus buat..:)

Affiliate Tu Apa?

Untuk makluman korang, affiliate tu lebih kurang sama je dengan kita jadi agen or dropship…Kita still kena promote produk orang lain.

Cuma ia jauh lebih mudah sebab tugas kita hanya bawa prospek ke web jualan sahaja…Selebihnya, sistem dan owner produk yang akan uruskan…Bila prospek beli, sistem akan rekod komisen untuk kita secara automatik.

  • Tak perlu layan prospek by whatsapp
  • Tak perlu uruskan pembelian prospek
  • Tak perlu uruskan postage
  • Tak perlu uruskan support

…dan yang paling best adalah, sale boleh berlaku secara automatik walaupun kita tengah tidur, bercuti dan sebagainya…Sebab itu walaupun tengah isu Covid-19 pun, income kami masih lagi masyukkk!

So macam mana tak jatuh cinta dengan bisnes macam ni yea tak…😍

Macam Mana Nak Dapat Income Konsisten Macam Tu?

By the way, nak dapat income macam tu tak lah semudah yang disangka…Kita kena ada ilmu, buat strategi yang betul secara konsisten dan doa banyak-banyak.

Awal-awal dulu kami pun banyak langgar dinding…Bazir duit, masa dan tenaga je…Tapi hasil tarak!…But now Alhamdulillah, komisen masuk hampir setiap hari…Memang seronok tengok…Kaching-kaching bunyi dia.

Now Is Your Turn!

Actually sebelum isu Covid-19 melanda negara hari tu, memang kami sebenarnya dah plan nak buat panduan cara kami jana income macam ni…Ye lah, benda baik harus dikongsi supaya dapat tolong lebih ramai orang.

Tapi plan asalnya adalah harga kapak sebab kami tahu banyak kerja yang kena hadap di bahagian support nanti…So dengan harga kapak, at least dapat lah cover income affiliate kami yang “mungkin” terjejas sebab terpaksa fokus beri support.

Then bila dah berlaku isu Covid-19 ni, kami jadi tak sampai hati pulak nak kenakan harga kapak…Mesti ramai sekarang yang dah pening pasal gaji or kerja…Kalau PKP tamat awal sekalipun, mungkin ekonomi akan makan masa berbulan untuk pulih!

So kami tak nak tambah lagi kerisauan tersebut dan ambil keputusan untuk berkorban demi kemaslahan rakyat marhaen sekalian…Mudah-mudahan bermanfaat untuk ramai orang.

So untuk korang sekalian, kami persembahan panduan Ejen Viral pada harga mampu Covid-19!…Tak membebankan dan tak mengoyakkan poket korang

E J E N   V I R A L

Adilah   |   Shahrul   |   Halim

Ini Ilmu Yang Korang Bakal Belajar

Baiklah, berikut adalah modul tentang apa yang korang bakal belajar dalam panduan Ejen Viral

PART 1

1) PENGENALAN

Untuk permulaan, korang akan diajar tentang perkara-perkara asas yang berkaitan dengan Affiliate…Antaranya adalah :

  • Apa itu affiliate
  • Proses buat duit menerusi affiliate
  • Kelebihan bisnes affiliate

PART 2

2) KAJIAN

Seterusnya korang akan diajar cara-cara membuat kajian tentang beberapa perkara penting…Antaranya adalah :

  • Cara cari dan pilih produk yang profitable
  • Analisa tahap permintaan produk 
  • Analisa golongan sasaran

PART X

X) XXXXX XXX

Xxxxxx xxxxx xxx xxxxx xxxx…Xxxxxx xxxxx xxx xxxxx xxxx…Xxxxxx xxxxx xxx xxxxx xxxx :

  • Xxxxxx xxxxx xxx xxxxx xxxx
  • Xxxxxx xxxxx xxx xxxxx xxxx
  • Xxxxxx xxxxx xxx xxxxx xxxx

* Panduan ini adalah dalam bentuk Ebook yang mana korang perlu login untuk baca.

Bukan Tu Je!

Kami faham, adakalanya ebook sahaja tak cukup…Ramai yang kepala dan berkarat…So atas sebab itu kami turut adakan satu pakej tambahan (optional) iaitu ebook dan juga kelas online

Untuk makluman, sebelum ni kami dah pun adakah 2 kali kelas online kepada 18 orang peserta…Alhamdulillah, hasilnya dah ada yang dapat komisen 4 hari berturut-turut walaupun masih newbie.

Rata-rata peserta kelas online berpuas hati sebab dapat belajar banyak teknik-teknik advance secara live…Tak kurang jugak yang melopong bila kami tunjuk terus bukti income harian dan bulanan kami.

Pilihan Di Tangan Korang…

Now, kami dah pun korbankan keuntungan kami dan tambah kerja untuk beri peluang pada korang…Korang pulak sanggup ke tak nak beri peluang pada diri sendiri untuk belajar dan apply lebih-lebih lagi di waktu krisis ekonomi dunia macam sekarang?

Yang mana satu pilihan korang?

  • Nak tunggu kena buang kerja baru nak belajar buat bisnes?
  • Nak kena potong gaji baru nak carik backup income?
  • Nak tunggu duit saving kering baru nak bertindak?
  • Nak tunggu kerajaan bagi bantuan setiap bulan?
  • Nak tunggu ada orang yang bermurah hati bagi pinjam duit?

ATAU

Korbankan sikit duit, masa dan tenaga SEKARANG untuk belajar pasal affiliate supaya sedikit masa lagi korang ;

  • Tak perlu risau kena buang kerja or kena potong gaji
  • Tak perlu jarah duit saving, sebaliknya top up setiap bulan
  • Tak perlu mengharap bantuan kerajaan dan ehsan daripada orang lain
  • Dapat kumpul aset, melancong dan sebagainya macam “orang have-have” lain
  • Dapat berkongsi rezeki dengan orang lain

Seronok kan kalau dapat semua tu…Nampak macam mustahil…Tapi sebenarnya tidak…InsyaAllah dengan pengorbanan dan ikhtiar yang sewajarnya, semua tu tak mustahil untuk korang capai dalam masa yang singkat…Kami sendiri pun tak pernah terpikir boleh dapat sebanyak ni waktu mula-mula dulu.

Buat Pilihan Sekarang!

Baiklah…Sembang banyak pun tak guna…Sebelum kami ubah fikiran naikkan jadi harga normal, better korang bertindak sekarang! 😋

Live Update : Seramai orang telah mendapatkan panduan ini!

# Akses ebook akan dihantar serta merta secara automatik menerusi email sebaik sahaja bayaran dibuat.

# Tarikh dan masa Kelas Online akan dimaklumkan dari masa ke semasa.

AMARAN

Sebelum buat sebarang bayaran, pastikan korang faham bahawa pakej yang kami sediakan dekat atas tu BUKAN sesuai untuk semua orang…Mereka-mereka yang di bawah ni, tolong jangan buat sebarang pembelian :

  • Dah expert buat affiliate
  • Malas nak study panduan dan malas nak buat macam yang di ajar
  • Hari ni beli panduan, esok terus nak untung besar!
  • Beli dengan niat nak mintak refund bila dah tau content

Maaf, panduan ni bukan untuk korang!…Hanya mereka yang memenuhi kriteria di bawah saja yang layak untuk dapatkannya :

  • Zero pasal affiliate atau masih belum konsisten
  • Rajin membaca panduan yang dibeli dan sanggup berusaha
  • Sabar serta konsisten buat apa yang diajar hingga dapat tuai hasil

Soalan Lazim (FAQ)

Pastikan korang baca dulu soalan lazim di bawah sebelum membuat sebarang pembelian untuk mengelakkan sebarang masalah di kemudian hari…😅

1) Ejen Viral nie sebenarnya apa?

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

2) Adakah teknik sesuai untuk newbie macam saya?

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

3) Adakah ilmu yang diajarkan hanya sesuai untuk bisnes ebook sahaja? atau boleh apply untuk bisnes lain?

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

4) Ada kos lain tak selain kena beli panduan ni?

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

5) Saya sekarang makan gaji. Adakah bisnes macam ni sesuai untuk saya buat secara part time?

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

6) Adakah anda boleh jamin saya pasti akan berjaya?

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

7) Adakah saya akan dibantu untuk buat semua yang diajar?

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

8) Macam mana cara nak dapatkan panduan ni?

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

9) Bila saya akan dapat panduan ni bila dah bayar?

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

10) Bila tarikh Kelas Online akan diadakan?

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

11) Saya nak dapatkan ebook saja dulu. Boleh tak kalau lepas tu saya nak upgrade ke pakej Kelas Online?

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

12) Ada jaminan refund tak?

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Ada Pertanyaan?

Kepada anda yang ada sebarang kemusykilan, boleh lah ajukan pertanyaan terlebih dahulu sebelum membuat sebarang pembelian.

JANGAN SAMPAI TERLEPAS!
Daftar maklumat anda sekarang untuk menjadi yang terawal mendapat pelbagai tips, peluang serta update terkini daripada JVWarrior
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×